Visie

Het gaat om de kern. Ieder mens heeft een unieke kern. Organisaties trouwens ook. Als je leeft en werkt vanuit je kern is alles mogelijk. Toch kunnen in de praktijk mensen en organisaties helemaal vergeten wat ook al weer de bedoeling was. Ze willen zo graag op anderen lijken, meedoen met de laatste mode of raken verstrikt in institutioneel gedoe. Terwijl je het leukst en het waardevolst bent, als je leeft en werkt vanuit je kern.

 

mijnlevenswandel helpt je om te reflecteren op wie je bent,  je eigen levensverhaal te zien en vol inspiratie weer op pad te gaan. Door vanuit je kern verbinding te maken met de natuur, met anderen, de maatschappij of misschien zelfs wel het grotere geheel, kunnen er mooie dingen op je pad komen. Ook tegenslag en obstakels.

 

Maar jij vindt je eigen manier om daar mee om te gaan. Reflectie en inspiratie is waar het steeds weer om gaat. Of je nou een ommetje maakt of een grote lange zwerftocht. In beweging komen en even stilstaan. Vertrouwen op de meditatieve werking van het wandelen in de natuur. Inspiratie putten uit je levensverhaal en vanuit je eigen missie weer op pad gaan.

Pelgrim

Wat zich gaande voltrekt in de ziel van de pelgrim
is niet een toenemend verlangen naar het bereiken van zijn reisdoel,
niet het vinden van het heilige aan het einde van zijn bedevaart,
maar zijn overgave aan de ruimte, aan de kiezels op zijn pad,
zijn besef van niet-weten, zijn afdalen in de leegte.

 

(Catharina Visser, Pelgrim)

Contact

Marjolein Nagel
marjolein.nagel@gmail.com
Mobiel (06) 133 45 402