Reflectie en inspiratie

Hoe wandel jij eigenlijk door het leven? Sta je wel eens stil, kijk je achterom, geniet je van waar je bent? Of ren je maar door, op weg naar verre horizonten en nog verder daarachter? Hoe ziet jouw levenswandel eruit. Waar kom je langs, wat vind je moeilijk, wat inspireert je? Allemaal vragen die je jezelf iedere dag kunt stellen, die helpen bij het richting bepalen of bij het begrijpen van wat er in jouw leven gebeurt. Wat is jouw levensverhaal?

 

mijnlevenswandel helpt bij reflectie op deze vragen en het vinden van nieuwe en inspiratie om weer verder te gaan op je eigen unieke levenspad. Wandelen in de natuur en verhalen over mensen en organisaties die hun eigen weg kozen zijn belangrijke ingrediënten.

Marjolein Nagel

Levensgenieter, ontdekkingsreiziger en verbindingsofficier. Dat is wat ik meebreng in alles wat ik doe. Na een studie Nederlands en Theaterwetenschappen en ruim tien jaar ontwikkelingswerk ben ik bij terugkomst in Nederland in het communicatieadvieswerk terecht gekomen. Inmiddels een ervaren interim- en verandermanager bij boeiende organisaties van maatschappelijk belang. Ik help mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Sinds een paar jaar coach en trainer. Met mijnlevenswandel kan ik deze rijke ervaring combineren met mijn liefde voor wandelen in de natuur en de helden uit kunst en literatuur die hun eigen pad kozen.

 

In 2014 liep ik een pelgrimstocht van huis naar Rome. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe heerlijk het is om je over te geven aan de werking van de natuur. En hoe het ritme van mijn stappen mijn hoofd tot rust bracht.

Contact

Marjolein Nagel
marjolein.nagel@gmail.com
Mobiel (06) 133 45 402