Activiteiten

Ga je graag op pad en vind je het belangrijk om af en toe even stil te staan bij wat er in je leven gebeurt? Heeft uw organisatie, team of bedrijf behoefte aan reflectie en inspiratie? Ik ga graag mee op avontuur. Dat kan op verschillende manieren.

Lezing of workshop voor groepen en bedrijven

Heeft uw team of organisatie behoefte aan reflectie en inspiratie? Bijvoorbeeld bij de start van een project of nieuwe fase? Of wilt u graag geïnspireerd worden door avonturen van anderen? Met alle plezier vertel ik over mijn tocht en wat die mij gebracht heeft. Of we gaan met uw team op pad. Letterlijk en figuurlijk.  Een lezing duurt ongeveer een uur. Een workshop kan een dagdeel of een hele dag zijn.

Meerdaagse wandeling

Een paar keer per jaar organiseert mijnlevenswandel een meerdaagse wandeling. Soms een lang weekend in de buurt van Nederland. Soms wat langer en verder weg.

 

Net waar animo voor is te vinden. Altijd gaat het om het samen op pad zijn, op avontuur, nieuwsgierig naar wat de wandeling, de omgeving en het gezelschap zullen brengen. Per keer kunnen er maximaal 10 mensen  mee.

Ik loop persoonlijk met je mee op

Heb je individueel een vraag. Wil je daar rustig de tijd voor nemen? Dan loop ik graag met je mee op. Individuele wandelcoaching kan variëren van een dagdeel tot een aantal wandelingen van een dag.

 Werkwijze

Tijdens een intake verkennen we je vraag, mogelijkheden en wensen. Op basis daarvan doe ik een programmavoorstel. Daarin zijn in ieder geval zijn de volgende ingrediënten altijd aanwezig:

  • Stilstaan, waar ben je, wat zie je, wat voel je, wat merk je op?
  • Terugkijken, waar kom je vandaan, waar kwam je langs, wat ging er door je heen?
  • Vooruitkijken, wat inspireert je, wat zijn je wensen, wat is je motto?

We maken praktische afspraken over voorbereiding, data, locatie, prijs en evaluatie.

Contact

Marjolein Nagel
marjolein.nagel@gmail.com
Mobiel (06) 133 45 402